El Barça afronta la fase de grups de la Lliga Europea sense marge d’error. Des d’aquest divendres 9 d’abril i fins diumenge 11 d’abril, l’equip d’Edu Castro disputa a Luso, Portugal, dos partits, davant el Deportivo Liceo i el Benfica, amb l’objectiu d’aconseguir un bitllet per a la fase final de la Lliga Europea. El tècnic, Edu Castro, i el jugador, Joao Rodrigues, asseguren que l’equip afronta la competició amb molta il·lusió.

La competició té un format adaptat a la situació sanitària actual. Hi haurà un total de tres grups, amb tres equips. Els primers classificats i el millor segon obtindran el bitllet per a la fase final d’aquesta Lliga Europea, que es disputarà durant el mes de maig.

Debut exigent

L’equip blaugrana debuta davant el Liceo, aquest divendres 9 d’abril a les 21 h, en un duel entre els dos millors equips a nivell estatal. El màxim rival en la competició domèstica exigirà al Barça la seva millor versió sobre la pista portuguesa. El segon partit dels blaugrana serà el diumenge 11 d’abril, també a les 21 h, davant el Benfica.

Imagen
@FCBhoquei

L’equip d’Edu Castro ja es troba a terres portugueses, instal·lat a la bombolla de Luso. Les mesures per contenir la pandèmia de la covid-19 seran les protagonistes d’aquest cap de setmana a Portugal. Abans de cada partit, els equips se sotmetran a un test d’antígens. A més, els conjunts participants només podran sortir de l’hotel per jugar o entrenar.