El Barça d’handbol ha tornat als entrenaments i ho ha fet amb les sessions habituals de pretemporada. Al matí els jugadors han passat les revisions mèdiques i a la tarda han dut a terme el primer entrenament a pista.

Nova temporada, mateixos objectius

El Barça afronta la nova temporada amb els objectius ben definits, però amb la derrota en les semifinals de la Lliga de Campions encara molt present. Els blaugrana volen optar a tots els títol i per això Xavi Pascual remarca que “cal jugar com l’any passat, però sense cometre els 15 minuts desastrosos de Colònia”. Encaren la temporada amb il·lusió, però el tècnic blaugrana assegura que “tenim poc temps per preparar-ho, ja que aviat ens vindran tres competicions”. El Barça es desplaçarà aquest dissabte a Encamp, Andorra, on completarà cinc dies de treball. Posteriorment, disputarà dos amistosos de nivell contra el Kiel a Colònia (11 d’agost) i contra el Montpeller (14 d’agost). Aquests enfrontaments serviran per posar a punt l’equip per a les tres competicions dels propers mesos: la Supercopa de Catalunya (20 d’agost), la Super Globe (28 d’agost) i la Supercopa d’Espanya (3 de setembre).

Luka Cindric i Abel Serdio, noves incorporacions

Per a la temporada present, el Barça ha incorporat dos jugadors: Luka Cindric i Abel Serdio. Aquestes noves peces influiran en el joc de l’equip. Xavi Pascual assegura que “s’hauran d’adaptar algunes coses, ja que les incorporacions tenen característiques diferents de les dels jugadors que ja hi havia anteriorment”. A més a més, el tècnic blaugrana comptarà amb jugadors del filial, que la temporada passada ja van ajudar l’equip. “Serem uns 20-21 durant els entrenaments de tota la temporada”, conclou Xavi Pascual. Tot i així, ha estat un dels anys en què menys canvis hi ha hagut en la plantilla.