Barça d'handbol pretemporada 2019/20
@FCBhandbol

L’inici de la pretemporada 2019-20 per al Barça d’handbol ja té data. El divendres 2 d’agost el conjunt blaugrana tornarà a la feina. Els jugadors s’incorporaran als entrenaments per superar les proves mèdiques i físiques.

Estada a Andorra

Una vegada superin les proves mèdiques, els de Xavi Pascual es traslladaran a Encamp (Andorra) per preparar la pròxima temporada. L’estada durarà fins al dia 8 i combinarà treball físic amb entrenaments de pista.

Dos amistosos de nivell

El Barça d’handbol disputarà durant aquesta pretemporada dos amistosos amb rivals potents, contra el Kiel a Colònia (11 d’agost) i contra el Montepeller (14 d’agost).

Tres títols en joc

El primer títol que jugarà el Barça és la Supercopa de Catalunya. El dimarts 20 d’agost disputarà les semifinals a la pista de l’Avannubo BM la Roca. En cas de victòria jugarà la final el dia 23 o bé contra el Fraikin Granollers o la UE Sarrià.

El següent títol en joc és la Super Globe, a l’Aràbia Saudita. El primer partit dels de Xavi Pascual serà el 28 d’agost.

El darrer títol d’aquest inici de temporada per al Barça d’handbol serà la Supercopa d’Espanya. El Liberbank Cuenca serà el rival del Barça per aconseguir la Supercopa el dimarts 3 de setembre.