Barça femení - Montpellier
@FCBfemeni

El Barça ha superat el Montpeller per 6 a 1 en el segon test de preparació de cara a la Champions. Les blaugrana continuen deixant bones sensacions amb ple de victòries en tots dos amistosos que han disputat. Precisament, el conjunt de Lluís Cortés ja es va imposar a les franceses la setmana passada.

El Barça no dona opcions

El Barça no ha sortit a veure-les venir. Les blaugrana han portat el pes del partit en tot moment i al minut 19 Aitana Bonmatí ha obert la llauna. La migcampista ha culminat amb un gran remat la jugada iniciada per Jennifer Hermoso. El Montpeller ha replicat amb un xut d’Engman des de l’àrea petita que ha marxat desviat. En els últims cinc minuts abans del descans, el Barça ha deixat encarrilat el matx. Lieke Martens ha situat el 2 a 0 aprofitant una passada d’Oshoala i, tot seguit, Puntingam s’ha fet en pròpia porteria el tercer gol de les blaugrana.

Sense afluixar

A la represa, el Barça ha introduït set canvis respecte la primera meitat. Les jugadores que han entrat han mantingut la dinàmica dels primers 45 minuts i Oshoala ha transformat aquest domini en el quart gol de les blaugrana. La davantera nigeriana ha buscat la seva segona diana amb una vaselina que ha acabat sortint desviada. En el tram final del partit, el Barça ha arrodonit el resultat amb el 5 a 0, transformat per Alèxia Putellas. Al minut 82, Banusic, de falta directa, ha signat el gol de l’honor del Montpeller. En el darrer minut de partit, Leila Ouahabi ha establert el definitiu 6 a 1 al marcador.