Barça Inter

El Barça jugarà la final de la Copa d’Espanya després de guanyar el Movistar Inter per 6 a 4 a la semifinal. Els madrilenys s’han avançat, però els blaugrana, en un gran segona part, han reaccionat i han capgirat el marcador. Sergio Lozano amb un triplet ha estat decisiu en la victòria.

L’Inter s’emporta la primera part

Els blaugrana han començat generant ocasions a la porteria madrilenya, però ha estat el Movistar Inter qui s’ha avançat. El 0 a 1 l’ha marcat Martel a la sortida d’un córner i el 0 a 2 ha estat obra de Saldise, després d’una pèrdua de pilota del Barça en la construcció d’una jugada. Els de Jesús Velasco no s’han acabat de trobar còmodes sobre la pista, però han seguit buscant el gol i ha estat Sergio Lozano, després d’una jugada d’estratègia, qui ha retallat diferències amb l’1 a 2. Els blaugrana han buscat l’empat, però ha estat Pol Pacheco qui en un contraatac ha fet l’1 a 3. El Barça ha estat imprecís, però això no ha impedit que Pito, quan faltaven tres minuts per al descans, signés el 2 a 3. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

El Barça remunta i jugarà la final

La segona part ha començat de la millor manera possible, ja que encara no s’havia arribat al primer minut de joc quan Bernat Povill ha signat el 3 a 3. Ha estat el capità, Sergio Lozano, qui ha capgirat el resultat i ha posat per primera vegada el Barça per davant en el marcador en el partit amb el 4 a 3. Els madrilenys han buscat l’empat, però els de Jesús Velasco s’han defensat amb ordre i en una jugada molt ràpida Sergio Lozano, a falta de quatre minuts per al final, ha marcat el 5 a 3. El Movistar Inter ha tret el porter jugador per intentar retallar distàncies, però el Barça, en una fantàstica jugada de combinació, ha signat el 6 a 3 gràcies a Pito. El Movistar Inter no s’ha rendit i Guillermao ha fet el 6 a 4 final.