El Barça ha guanyat el segon partit de la Ronda Elit de la Champions League que està disputant a Pilsen. Els de Jesús Velasco s’han imposat al FP Halle-Gooik per 4 a 8.

El Barça, amb molts problemes en defensa

Inici de partit de la pitjor manera per al Barça, al cap de 13 segons de joc, Tomic ha fet el primer gol del Halle-Gooik. Els blaugrana han reaccionat ràpidament i 50 segons més tard Matheus ha situat l’empat al marcador. Molt ha patit el conjunt de Jesús Velasco en defensa. El Barça ha rebut el segon gol en contra, de nou Tomic ha superat Dídac Plana. La bogeria del joc ha continuat a la pista, el Barça ha tornat a empatar amb un gol de Ferrao. Quatre gols, un 2 a 2, en només quatre minuts de joc. D’estratègia el conjunt belga ha fet el tercer, que ha estat de Gabriel. A tres minuts per acabar la primera part, Adolfo des de l’esquerra ha fet una passada al segon pal i Coelho ha fet el tercer per situar de nou l’empat al marcador. I per primer cop el Barça s’ha avançat en el marcador en el partit. Pito ha fet una jugada individual i la seva assistència ha estat aprofitada per Dyego per fer el quart dels culers. Amb el 3 a 4 s’ha acabat la primera part.

Els blaugrana tanquen el partit a la segona part

El Barça ha començat la segona part ampliant la distància en el marcador. Dyego ha marejat el defensa del Halle-Gooik amb un dyeguinha i amb un xut potent ha superat el porter Cristiano per fer el cinquè. La reacció dels belgues ha arribat amb una semitisora de Diogo que ha superat Dídac. Matheus ha fet el sisè amb un xut amb picadeta després d’una bona jugada de Pito. El setè ha arribat amb els mateixos protagonistes. Pito ha marcat a plaer després de rebre una passada de taló de Matheus. El conjunt de Jesús Velasco ha aconseguit aguantar l’equip belga, que ha jugat amb porter jugador, i fins i tot en el darrer segon Lozano ha fet el vuitè.