El Barça ha aconseguit la seva onzena Copa Asobal consecutiva després de superar el Bidasoa per 29 a 37. Els de Carlos Ortega han estat molt superiors al conjunt càntabre i sumen la 17a Copa Asobal del seu palmarès. Amb aquest títol, els blaugrana ja han aconseguit fer-se amb cinc competicions aquesta temporada: la Lliga ASOBAL, la Copa del Rei, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa catalana.

Un Bidasoa que planta batalla a la primera part

El partit ha començat amb un Bidasoa que ha sorprès el Barça i ha dut la iniciativa en els primers cinc minuts de joc, amb un petit avantatge d’un gol, 3 a 2. Ara bé, quan el Barça ha començat a defensar bé, les coses han canviat i els de Carlos Ortega han capgirat el marcador. En 10 minuts, els blaugrana han fet un parcial de 3 a 8 per deixar el 6 a 10 que s’ha mantingut gairebé invariable fins al descans, que ha acabat amb 14 a 17 favorable als barcelonistes.

El Barça sentencia la Copa Asobal a la represa

A la segona meitat, el Barça no ha tingut cap problema per anar ampliant diferències que s’han anat ampliant dels quatre i fins als set i vuit gols finals. Els de Carlos Ortega s’han acabat imposant per 29 a 37 per tal de continuar dominant amb mà de ferro les competicions d’handbol estatals.