El Barça ha superat l’Arsenal per 0 a 4 en el partit de la cinquena jornada de la fase de grups de la Women’s Champions League. Les de Jonatan Giráldez s’han assegurat la primera posició de grup. Han marcat Aitana Bonmatí, Jennifer Hermoso i Fridolina Rolfö.

El Barça tanca el partit a la primera part

Les blaugrana s’han enfrontat amb un Arsenal molt ben posicionat en el camp. No ha estat fins al minut 22, que Aitana Bonmatí, no ha pogut fer el primer gol, després d’un bon contraatac. El segon gol culer ha arribat set minuts més tard. Una centrada de Rolfö ha estat rematada per Jennifer Hermoso dins de l’àrea petita. La mateixa jugadora sueca que ha fet l’assistència en el segon ha estat l’artífex del tercer amb un xut espectacular des de la frontal de l’àrea. Golàs de Fridolina Rolfö en els darrers segons del primer temps.

Segona part plàcida

A la segona part, les jugadores blaugrana han mantingut la porteria a zero. Jonatan Giráldez ha aprofitat l’avantatge en el marcador per donar descans a diverses jugadores. Les culers han tingut diverses ocasions per ampliar el marcador però l’actuació de la portera Manuela Zinsberger ho ha impedit. Fins que Jennifer Hermoso ha fet el quart gol del Barça.

El proper partit del Barça serà el 15 de desembre a l’estadi Johan Cruyff contra el Koge danès. El sorteig dels quarts de final serà el 20 de desembre a la seu de la UEFA a Nio.

Patri Guijarro, confinada a Londres

De les 22 jugadores que han viatjat a Londres per jugar contra l’Arsenal, una d’elles s’ha quedat a l’hotel confinada per haver donat positiu en covid-19. El Barça ho ha comunicat dues hores abans de l’inici del partit. Aquesta és Patri Guijarro, que es quedarà a Londres per seguir el protocol sanitari establert per les autoritats britàniques.