El Barça ha disputat l’últim partit de lliga d’aquest any 2019. Un enfrontament que ha acabat amb victòria per 3 a 1 davant el Granadilla i que manté les blaugrana líders a la classificació, a 5 punts de distància del principal competidor, l’Atlètic de Madrid. Les jugadores de Lluís Cortés tanquen l’any amb un registre impecable d’11 victòries i un empat. A més a més, les blaugrana van fer història al maig disputant la final de la Champions.

Control absolut del Barça

El Barça rebia a l’estadi Johan Cruyff el Granadilla, un equip rocós i complicat. Les de Tenerife, novenes a la classificació, han resistit amb un bloc defensiu molt sòlid. Tot i així, la insistència blaugrana ha tingut premi al minut 16 quan Oshoala ha obert la llauna després d’una assistència de Marta Torrejón. Els primers 45 minuts de partit s’han jugat totalment en terreny visitant, però el Barça no ha estat capaç de concretar aquest domini. Al descans s’ha arribat amb el curt marcador d’1 a 0.

Reacció immediata després de l’empat

La segona part ha tingut el mateix dominador que la primera: el Barça. Les blaugrana han intentat obrir diferència al marcador però ha estat el Granadilla qui ha vist porteria. En la primera arribada clara de les canàries, Martín-Prieto ha rematat una centrada a l’interior de l’àrea per establir l’empat a un. El Barça ha apujat la intensitat i Caroline Graham ha tornat a avançar les blaugrana després d’una gran cursa en solitari. El gol de la tranquil·litat, i el definitiu 3 a 1, l’ha transformat Alèxia Putellas al minut 83, després d’una nova assistència de Marta Torrejón. No hi ha hagut temps per a més i les jugadores de Lluís Cortés sumen tres punts per continuar al capdavant de la classificació.