Barça

El Barça, tot i avançar-se en el marcador, ha perdut davant el Granada per 1 a 2. Messi ha marcat a la primera part, però a la segona Machís i Molina han capgirat el marcador. Després d’aquesta derrota el Barça queda tercer empatat amb el Madrid i a dos punts del líder, l’Atlètic de Madrid. Els de Koeman deixen de dependre d’ells mateixos per guanyar el títol.

Messi obre el marcador

Els blaugrana, com és habitual, han sortit dominant i han tingut el control absolut del joc, però els ha costat trobar escletxes a la defensa andalusa. El Barça no movia la pilota amb la suficient rapidesa per descol·locar el sistema defensiu del Granada. La primera aproximació amb perill ha arribat al minut 18, amb un xut des de la frontal de Griezmann. Els de Koeman han seguit picant pedra i de tan insistir en el minut 23 una assistència de Griezmann l’ha enviat Messi al fons de la xarxa fent l’1 a 0. El Granada amb el marcador en contra ha fet un pas endavant i una recuperació de pilota per part de Busquets ha deixat sol Messi, que ha creuat una mica massa la pilota. La primera part s’ha acabat amb el Barça buscant el segon, però sense encert en l’última passada.

El Granada capgira el marcador

La segona part ha començat amb una claríssima ocasió de Griezmann, però el xut del francès ha sortit desviat. El Granada ha buscat l’empat i ha generat alguna aproximació perillosa. De totes maneres amb aquest avançament de línies els andalusos han deixat més espais en defensa, situació que ha aprofitat el Barça per trobar-se més còmode. Sergi Roberto hauria pogut fer el segon, però ha xutat alt. I quan millor estava jugant el Barça ha arribat l’empat del Granada. Machís ha fet l’1 a 1 en el minut 63. I un parell de minuts després del gol l’àrbitre ha expulsat Ronald Koeman amb targeta vermella directe. Els blaugrana han agafat les regnes del partit i han treballat amb paciència les jugades atacants per trobar els espais. La primera ocasió en aquesta nova situació l’ha tingut Piqué, que no ha pogut definir entre els tres pals. I en el minut 79 ha estat Molina, qui de cap, ha fet l’1 a 2. El Barça ho ha intentat fins a l’últim moment, però ha estat incapaç d’aconseguir l’empat.