barca futbol sala
@FCBfutbolsala

El Barça de futbol sala ha arrencat el seu camí a la Champions 2021/2022 amb un triomf clar per 5 a 1 sobre el Viten Orsha bielorrús. L’equip entrenat per Jesús Velasco, que avui s’ha estrenat a europa com a tècnic blaugrana, comença la fase de grups de la millor manera possible, amb una maneta, i aquest dimecres, 27 d’octubre, s’enforntaran en el segon partit contra el Llevant.

Pito ha estat el jugador més destacat del Barça amb un triplet de dianes als 10 minuts de joc, els primers gols que fa vestint la samarreta blaugrana. El Barça lidera el seu grup, i demà mateix podria certificar la seva classificació per a la següent fase de la Champions.

Pito, estel·lar amb el Barça de futbol sala

El nom propi del partit ha estat el del brasiler Pito. El que per a molts és un dels millors pivots del món ha sentenciat el duel tot solet amb un hat-trick en 11 minuts de joc. Pito ha demostrat la seva voracitat golejadora amb tres accions diferents que han acabat amb el 3-0 favorable al Barça. Berant Povill ha estat l’autor del 4-0, marcador amb el que s’ha arribat al descans. A la segona meitat, el Viten Orsha ha pogut escurçar el marcador amb un autèntic golàs. Un miratge, ja que Adolfo, en una badada dels bielorussos, ha tornat a ampliar l’electrònic fins al 5-1. En el tram fina del duel, tots dos equips s’han limitat a reservar forces de cara els dos propers compromisos europeus, demà i divendres.