Barça Sporting Huelva

El Barça segueix a la seva i ha sumat davant l’Sporting de Huelva una nova victòria. Les blaugrana s’han imposat a les andaluses per 5 a 0. Això sí, els últims tres gols no han arribat fins al quart d’hora final. Aquesta és la dissetena victòria de l’equip de Jonatan Giráldez en 17 partits de Lliga.

Martens obre la llauna

Les blaugrana han sortit dominant, però els ha costat generar ocasions clares de perill. L’Sporting de Huelva s’ha defensat en ordre i ha tancat els espais. A més, la portera de les andaluses, Chelsea, ha evitat en diverses ocasions el gol de les de Jonatan Giráldez. Fridolina Rolfö, Caludia Pina, Lieke Martens i Caroline Hansen ho han intentat, però no han aconseguit trobar el camí al fons de la xarxa. La insistència al final ha tingut premi i en el minut 34 Lieke Martens ha fet l’1 a 0. La primera part ha acabat amb un xut creuat de Caroline Hansen.

Costa, però arriba la golejada

El Barça ha sortit disposat a fer el segon i en els primers minuts de la represa Rolfö i Pina han estat a punt d’aconseguir-lo. Qui sí que ha encertat entre els tres pals ha estat Martens, qui ha marcat el 2 a 0. Ha estat el dia de l’holandesa, ja que en el minut 74 ha signat el 3 a 0. Les andaluses, cansades, han acusat el cop i Rolfö ha estat l’encarregada de fer el 4 a 0. El cinquè ha estat obra de la capitana Alexia Putellas.