El Barça Lassa va superar per 6 gols a 3 al Fútbol Emotion Zaragoza al Palau Blaugrana, en el partit de la segona jornada d’aquesta nova Lliga 2018-19. Els blaugrana van protagonitzar un gran partit i no van deixar escapar l’oportunitat de distanciar un Inter Movistar, que va perdre a la pista del Llevant per 5 a 3. El conjunt valencià comparteix amb el Barça la posició més alta de la taula.

Vendaval blaugrana en la primera meitat

Els d’Andreu Plaza van deixar el partit pràcticament sentenciat en una espectacular primera meitat de joc dinàmic. En onze minuts els blaugrana ja superaven al seu rival per 4 gols a 0 i començaven a palpar una victòria còmoda. La reacció dels aragonesos no va ser suficient i el Barça va completar una segona meitat de tràmit adormint el partit, fins que el Barça Lassa va fer el sisè i un minut més tard el Saragossa posava el 6 a 3 definitiu.