Barça femení

El Barça ha guanyat per 7 a 0 el Llevant les Planes al Johan Cruyff a la setzena jornada del campionat de Lliga. Les culers han fet un partit ofensivament meravellós i treballat i han dominat totes les facetes del joc i han sentenciat l’enfrontament a la primera part. El Llevant les Planes no ha estat capaç de crear gaire perill a la porteria blaugrana i s’ha vist sotmès a la dominància rival. Els gols han estat d’Oshoala amb un hat-trick, dos de Crnogorcevic, un de Vicky i un altre de Mariona Caldentey. A més, Vicky López s’ha convertit en la golejadora més jove de la història del Barça femení amb 16 anys, cinc mesos i 27 dies.
Les blaugrana, amb un partit menys que les segones classificades, el Llevant, consoliden encara més el lideratge amb 45 punts després d’haver guanyat els 15 partits disputats a la competició.

Un partit sentenciat a la primera part

El Barça ha mostrat la seva superioritat davant el Llevant les Planes des del començament del partit. Al setè minut, les blaugrana han obert el marcador amb un gol d’Ana Maria Crnogorcevic.
Després d’assetjar constantment la porteria del Llevant les Planes, el segon gol d’Oshoala, després d’una bona jugada amb Crnogorcevic, ha arribat al minut 24 d’enfrontament. Instants abans de finalitzar la primera part, una bona assistència de Vicky ha provocat el gol de Crnogorcevic. La jugadora suïssa ha estat present en tots els gols blaugrana a la primera part, amb dues anotacions i una assistència. El Barça ha finalitzat la mitja part amb un resultat de 3 a 0, una diferència curta si tenim en compte el nombre d’ocasions culers.

Una segona meitat amb domini blaugrana

El Barça no ha deixat de prémer l’accelerador a la segona meitat de l’enfrontament i ha ampliat el marcador davant el Llevant les Planes. Al minut 47 de partit, Vicky, després d’un xut des de la frontal de l’àrea desviat per una defensora, ha fet el quart gol. D’altra banda, Oshoala, als minuts 57 i 62, ha aconseguit anotar dos gols més fent un hat-trick sumant la diana de la primera part. Mariona Caldentey, jugadora balear del Barça que ha entrat al terreny de joc al descans, ha anotat el 7 a 0 al minut 75, després d’una bona jugada personal d’Oshoala per la banda dreta.