El Barça de futbol sala ha tornat a la feina aquest dilluns, 3 d’agost, i ho ha fet amb les proves analítiques corresponents. Els jugadors blaugrana s’han retrobat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de gairebé cinc setmanes de vacances. El primer entrenament de la pretemporada serà dimarts, 4 d’agost, a les 17 h.

Tornar a començar

El Barça ha tornat a trepitjar les instal·lacions esportives per afrontar una temporada atípica però carregada de reptes. Abans de tornar a la pista, la plantilla blaugrana s’ha sotmès individualment a les analítiques i també als tests necessaris per reprendre l’activitat esportiva. Els únics jugadors que no s’han deixat veure per la Ciutat Esportiva han estat els nous fitxatges, que ja van fer les proves la setmana passada. En canvi, Matheus Rodrigues passarà la revisió mèdica aquest dimarts amb la resta de la plantilla.

Un objectiu prioritari: la Champions

El capità Sergio Lozano ha assegurat que el repte més destacat de la temporada és el de la Champions. Els blaugrana jugaran la final four entre el 8 i l’11 d’octubre al Palau Blaugrana.  “Normalment ens juguem els títols a final de temporada i aquest any tenim el repte més important a l’octubre. Tant de bo hi arribem en les millors condicions” ha destacat Lozano. A més, el capità ha remarcat que a curt termini “l’objectiu és intentar guanyar una Champions que, a més, disputarem al Palau”.