barça de futbol sala pretemporada 2019
@FCBfutbolsala

El Barça de futbol sala tornarà a la feina dilluns, 5 d’agost. Els blaugrana faran gran part de la seva preparació a Barcelona, a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva i del Palau Blaugrana.

Dos amistosos al Palau

L’equip que entrena Andreu Plaza jugarà dos partits amistosos abans de viatjar a Tailàndia, que seran contra La Unió de Santa Coloma, el divendres 16 d’agost a les 18 h, i l’altre contra el CA Osasuna Magna, el 17 d’agost a les 18 h. Tots dos partits es disputaran al Palau però per problema de logística es disputarà a porta tancada.

Els jugadors ja tenen dorsals assignats

Barça de futbol sala inicia la pretemporada
@FCBfutbolsala

Tres competicions abans de la Lliga

El Barça tindrà tres títols en joc abans que comenci la temporada regular de Lliga. La primera competició serà la Intercontinental, que es disputarà a Bangkok (Tailàndia) dels dies 26 d’agost a l’1 de setembre. El seu primer rival serà el Shenzhen xinès el mateix dilluns 26, i el dia 28 es veurà les cares contra Corinthians. Si els de Plaza es classifiquen jugaran les semifinals el dissabte 31 i la final l’1 de setembre.

El Barça de futbol sala també jugarà la final a partit únic de la Supercopa d’Espanya contra ElPozo Múrcia el dissabte 7 de setembre.

El darrer títol en joc és la Copa Catalunya que tindrà lloc a Sabadell i s’enfrontarà contra el Futsal Aliança Mataró a les semifinals de la competició el dimarts 10 de setembre.

L’inici de Lliga

El Barça, defensor del títol, debutarà a la Lliga fora de casa, i està previst que sigui el cap de setmana del 14-15 de setembre, a la pista del Cartagena.