El Barça s’ha classificat per a les semifinals del play-off per al títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala després de superar ElPozo Múrcia en el partit de tornada dels quarts de final. Els blaugrana, que havien guanyat a l’anada per 1 a 3, tot i perdre per 3 a 4, passen de ronda amb un global de 6 a 5.

Primera part dels porters, Leo Santana i Adolfo

El Múrcia ha sortit a la pista del Palau a la recerca d’un gol ràpid. En els primers minuts, Dídac ha hagut de fer un parell de bones intervencions per evitar el gol dels visitants. Els blaugrana, però, també han tingut les seves. Als cinc minuts, Juanjo ha tret amb els peus un xut molt perillós de Ferrao.

Després de l’acció blaugrana, el tècnic d’ElPozo Múrcia, Diego Giustozzi, ha decidit jugar amb l’opció d’atac de cinc. Una decisió que no ha acabat de donar fruit. Tot i així, el Múrcia ha continuat buscant la porteria blaugrana. Al minut 14, Leo Santana ha tingut la més clara amb una rematada que ha tret Coelho des de la mateixa línia. Ha estat l’avís, ja que uns segons més tard Matheus ha fet el 0 a 1 per una errada defensiva dels blaugrana.

El Barça patia i el Murcia buscava el segon. Però una errada de Felipe Valerio l’ha aprofitada Matheus, que ha vist tot sol Adolfo i aquest, a porta buida, ha fet l’empat a un. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Futbol sala d’emoció a la segona part

A la segona part, les coses no podien haver començat millor per als blaugrana. Només s’havia disputat un minut de la represa quan una bona jugada de Lozano l’ha rematat a gol Ferrao. Els blaugrana havien fet el més difícil en dos minuts: capgirar el marcador.

Els murcians, amb l’opció de cinc (sense porter), han aconseguit igualar el partit. Fernando Aguilera, al minut 34, ha fet l’empat a dos. L’emoció s’ha mantingut fins a l’últim minut. Marcel, de penal, ha fet el 2 a 3. I quan quedaven 43 segons, Gadeia ha fet el 2 a 4. Amb aquest resultat el partit ha anat a la pròrroga.

El temps extra no ha pogut començar millor. Matheus, als 24 segons, ha fet el 3 a 4, que tornava a deixar els blaugrana amb la classificació molt a prop. ElPozo Múrcia ho ha intentat, però no ha pogut tornar a igualar el matx i la derrota, tot i el patiment, ha servit al Barça per passar a les semifinals.