El Barça de futbol sala afrontarà aquest dimarts, 10 de setembre, a les 21.15 hores, les semifinals de la Copa Catalunya davant el Futsal Aliança Mataró al Pavelló Sabadell Nord. FS Salou i Industrias Santa Coloma hauran jugat prèviament l’altra semifinal. La gran final es disputarà l’endemà, dimecres, 11 de setembre, coincidint amb la Diada de Catalunya.

El contratemps de la greu lesió d’Esquerdinha

El Barça va conquerir la seva segona Supercopa d’Espanya després d’imposar-se a ElPozo Múrcia per 4 gols a 3 en partit disputat al Pavelló Multiusos de Guadalajara. Els homes d’Andreu Plaza van anar en tot moment al davant en el marcador. Malgrat l’emoció final amb el gol d’Andresito pels murcians en el darrer minut, l’equip blaugrana va acabar aixecant la Supercopa. La mala notícia per al campió va arribar amb la lesió al genoll del brasiler Esquerdinha. Malauradament, s’han confirmat els pitjors presagis i el jugador haurà de passar per quiròfan.

Malgrat la gravetat de la lesió no es preveu cap incorporació

El tècnic blaugrana, Andreu Plaza, no preveu cap mena de recanvi en forma de fitxatge d’última hora per afrontar la llarga baixa per lesió d’Esquerdinha. Té una plantilla prou llarga i compensada i les diferents posicions al camp doblades i ben cobertes. Tal com ell mateix confirma, el contratemps d’Esquerdinha ha de servir perquè altres jugadors en la seva posició, com Mario i Arthur, creixin en presència i transcendència per a l’equip.