El Barça de Sarunas Jasikevicius ha perdut la final de la Lliga Catalana contra l’Andorra per 84 a 85. Els andorrans han aconseguit el seu segon títol d’aquesta competició.

El Barça cau en el darrer minut

La final ha començat força igualada amb tots dos conjunts més centrats en la defensa i amb poc encert en el llançament. El primer quart ha finalitzat amb el resultat de 17 a 15 per al conjunt de Jasikevicius. El segon quart ha seguit en la mateixa línia amb un Mirotic que ha fet 15 punts i amb una cistella de Calathes en el darrer segon que ha permès al Barça marxar al descans del matx amb tres punts d’avantatge, 40 a 37.

L’equip del principat ha sortit al tercer quart amb l’actitud de plantar cara al conjunt blaugrana. Això ha fet que els d’Ibon Navarro s’hagin emportat aquest tercer quart amb un parcial de 20 a 21, amb un marcador global de 60 a 58. La final de la Lliga Catalana s’ha decidit en el darrer quart, que ha estat d’infart, amb tots dos equips intercanviant cistelles que els avançaven en el marcador. Després d’una falta de Mirotic, Tyson ha anotat els dos tirs lliures per a l’Andorra. En l’última jugada del partit Heurtel ha fallat un triple i els andorrans han guanyat per 84 a 85.