Barça - Bayern segon partit eurolliga

El Barça ha perdut el segon partit del play-off de quarts de final de l’Eurolliga contra el Bayern. Els de Sarunas han encaixat un 75 a 90 davant del conjunt d’Andrea Trinchieri. Els bavaresos deixen l’eliminatòria empatada a una victòria i tenen el factor pista a favor.

El Barça fa un segon quart molt dolent

Inici de partit calcat del que es va jugar dimarts al Palau Blaugrana. El Bayern ha sortit molt millor que el Barça i s’ha situat per davant amb un 0 a 5. Els blaugrana han reaccionat i a la meitat del primer quart han aconseguit empatar el matx a 11 punts. Nicolas Laprovittola ha situat per primer cop el Barça per davant, 13 a 11. El període ha estat molt igualat però a les acaballes del quart el conjunt bavarès ha agafat avantatge amb el 18 a 23.

El segon quart no ha estat gens bo per als de Sarunas, que han vist com el Bayern seguia ampliant la distància amb una parcial de 2 a 12, que ha situat el 20 a 35. El conjunt blaugrana ha seguit patint davant de l’equip de Trinchieri amb molt de desordre i sense opció de poder reduir la diferència. Al descans el resultat ha estat de més de 13 per al Bayern, 35 a 48.

Els de Sarunas, incapaços de capgirar el partit

Bona sortida dels blaugrana després del descans. Els de Sarunas han estat intensos en defensa i més efectius en el rebot. El Bayern s’ha situat amb cinc faltes —bonus— ben aviat, un fet que ha condicionat el conjunt de Trinchieri en defensa. Això sí, els blaugrana no han acabat d’estar del tot encertats en el llançament i han pres decisions precipitades. Això sí, el quart l’ha guanyat el Barça amb un parcial de 21 a 19, que ha permès deixar els blaugrana a 11 punts dels bavaresos.

El darrer quart s’ha iniciat amb el marcador a 56 a 67 favorable al Bayern. El Barça no ha pogut imposar-se en el joc al conjunt alemany, que ha seguit gestionant l’avantatge. Però un triple de Laprovittola ha situat el Barça a set punts amb el marcador a 65 a 72 amb cinc minuts i 51 segons en joc. L’equip de Sarunas no ha estat capaç de capgirar el marcador, amb molt poc encert en els llançaments. En canvi al Bayern li ha entrat tot, ha fet 13 triples de 27 intents. Victòria per 75 a 90 dels bavaresos, que ara tenen el factor camp a favor. El Barça haurà de guanyar com a mínim un partit a Munic si vol seguir viu a l’Eurolliga.