FCB - Elx, gol de Messi
@FCBarcelona_cat

En un partit clau per al futur a la Lliga, el Barça s’ha imposat a l’Elx per 3 gols a 0. Els blaugrana han sumat tres punts importants i trenquen una ratxa de dos partits sense guanyar després de perdre amb el PSG a la Champions i empatar amb el Cadis en l’última jornada disputada.

L’Elx planta cara a la primera part

El partit entre el Barça i l’Elx ha enfrontat el quart classificat de la Lliga, els blaugrana, contra el tercer per la cua, els alacantins. I en alguns moments de la primera part semblava el contrari.

El Barça ha intentat marcar ben aviat. Només s’havia disputat un minut quan Trincao ha tingut una bona oportunitat, però el seu xut creuat l’ha aturat Edgar Badia. L’Elx, per la seva banda, ha tingut una gran ocasió al minut 4. Lucas Boyé ha rebut sol dins l’àrea i el seu xut ha sortit per damunt de la porteria de Ter Stegen.

Si l’Elx ha perdonat en els primers minuts, el Barça ho ha fet al minut 20. Trincao, després de dos retalls dins l’àrea, ha xutat al cos d’Edgar Badia quan tenia tot de cara per fer el primer gol del partit.

Poc abans del descans, l’Elx ha tornat a tenir una bona oportunitat amb un xut de Pere Milla que Ter Stegen ha pogut rebutjar amb dificultats.

Messi marca a la segona part

Una bona combinació de Messi amb Braithwaite, al minut 47, ha permès a l’argentí fer el primer gol del partit. Ha estat la millor manera de començar la segona part. El partit ha iniciat aleshores un tram sense ritme. Però al minut 68, De Jong ha arribat dins l’àrea i ha passat a Messi i l’argentí amb dos detalls de qualitat i sang freda ha fet el 2 a 0. El 10 blaugrana, amb 18 gols, ja és el màxim golejador de la Lliga.

Amb el marcador de cara, el Barça s’ha sentit còmode i l’Elx s’ha enfonsat. I els blaugrana ho han aprofitat per fer el 3 a 0. Ha estat Jordi Alba després de rematar una assistència de Braithwaite.