Aitana Bonmatí

El Barça ha guanyat el Bayern de Munic per 3 a 0 en la tercera jornada de la Champions. Ha estat una victòria treballada, ja que els gols no han arribat fins a la segona part. Les golejadores han estat Geyse Ferreira, Aitana Bonmatí i Claudia Pina. El triomf situa les blaugrana com a líders en solitari del grup D, després de guanyar els tres partits que han disputat. 46.967 aficionats són els que han vist en directe al Camp Nou el triomf del Barça.

El Barça domina, però es queda sense el premi del gol

Les jugadores de Jonatan Giráldez han tingut el domini i han estat superiors, però els hi ha costat trobar esquerdes a l’ordenada defensa del Bayern. Geyese Ferreira ha estat la primera que hauria pogut avançar les blaugrana, però ni la brasilera ni més tard Aitana Bonmatí i Claudia Pina han pogut inaugurar el marcador. Les jugadores alemanyes, ben posicionades sobre el camp, han esperat les seves ocasions al contraatac i, encara que no en moltes vegades, s’han apropat a la porteria de Sandra Paños. En els últims minuts d’aquesta primera part el Barça ha intensificat la seva pressió i Aitana i Crnogorcevic han estat a punt de marcar el primer. Un gol que finalment no ha arribat abans del descans.

A la segona part arriben els gols

La segona part ha començat de la millor manera possible per als interessos de l’equip de Jonatan Giráldez, ja que encara no s’havia arribat al minut 47, quan Geyse Ferreira ha fet de cap l’1 a 0. El gol ha donat tranquil·litat a les blaugrana, que han tocat i tocat fins a trobar l’espai i la centrada de Rölfo l’ha rematat Aitana Bonmatí signant el 2 a 0. El Bayern ha buscat retallar diferències i els espais que ha deixat a la seva esquena els ha aprofitat perfectament el Barça, que al contraatac ha signat el 3 a 0. Un golàs de Claudia Pina. Amb el partit encarrilat les blaugrana s’han dedicat a controlar el joc i esperar l’ocasió de fer el quart, però aquest no ha arribat.