El Barça tindrà l’oportunitat de guanyar la dotzena Champions si guanya l’Aalborg en la final de diumenge. Els blaugrana han superat el Kiel per 30 a 18 en un enfrontament que ja ha quedat gairebé sentenciat a la primera meitat del partit. L’última final de Champions que va jugar el Barça va ser fa dues temporades contra el Kielce, i els barcelonins van proclamar-se campions.

Primera meitat somiada

Els homes de Carlos Ortega han començat el partit molt endollats i al cap de pocs segons ja guanyaven per 3 a 0 el conjunt alemany. El Kiel, però, s’ha refet del seu mal començament i ha sabut capgirar el resultat (4-5). La resta de la primera meitat ha estat força igualada però en l’últim tram, el Barça ha tornat a agafar distància i ha arribat al descans al davant per 15 a 9. Una de les claus blaugranes per arribar a la mitja part guanyant de sis gols ha estat Nielsen, que ha protagonitzat una grandíssima actuació i ha aturat 8 de les 17 pilotes que han anat entre els tres pals.

El guió de la primera part es repeteix a la segona

La segona meitat del partit ha estat força semblant a la primera. El Barça ha sortit elèctric a la represa i ha agafat un avantatge de 8 gols (18-10). El resultat era ampli i el Barça ha tingut uns minuts de relaxació que els alemanys han aprofitat per retallar-li quatre gols. Un temps mort demanat per Carlos Ortega, però, ha posat a to els jugadors barcelonins i han sentenciat l’enfrontament, amb una distància de 10 gols al marcador (24-14). Amb aquest resultat el Kiel ha intentat acabar el partit de manera digna, però el Barça no s’ha cansat d’atacar i ha ofert un autèntic recital ofensiu, que ha suposat el 30 a 18 final. Nielsen ha tornat a ser vital i ha estat aplaudit per tot el LANXESS Arena quan ha estat substituït.