El FC Barcelona ha guanyat l’Industrias Santa Coloma per 1 gol a 4 en la final de la Copa Catalunya. El capità de l’equip, Sergio Lozano ha recollit el trofeu de mans de les autoritats i ha corregut a celebrar el títol amb els companys.

El Barça futbol sala guanya la Copa Catalunya

Un partit que ha començat malament per als interessos blaugrana, ja que al minut 3 ha estat Pacheco qui ha anotat per als colomencs, després d’una errada a la frontal de l’àrea rival.

Tot i l’avantatge inicial, el Barça ha posat en marxa la maquinària ofensiva i només han trigat cinc minuts a deixar el marcador altra vegada igualat, amb un gol de Ferrao marca de la casa.

Després d’un inici elèctric, els homes entrenats per Andreu Plaza a poc a poc han aconseguit el domini de la pilota i han disposat de les millors ocasions per ampliar la diferència, gràcies a accions de qualitat com una d’Aicardo i Esquerdinha.

La segona part, amb tot per decidir, ben aviat s’ha tenyit de color blaugrana amb un protagonista d’excepció, Ferrao. El pivot brasiler ha encertat en una acció de volea a pilota aturada, un córner servit per Adolfo. Era el minut 29 i el Barça es posava al davant en el marcador.

En els darrers minuts els blaugrana han solucionat el partit. Ferrao ha tret una falta a la frontal que ha rematat Aicardo amb un xut incontestable i, només dos minuts més tard, Roger Serrano ha tancat la golejada amb l’1 a 4 definitiu.

Així doncs, el Futbol Club Barcelona amplia el palmarès en aquesta competició. És la desena Copa Catalunya que aconsegueix en la seva història.

5 inicial FC Barcelona: Juanjo, Boyis, Aicardo, Adolfo, Esquerdinha