RFEH

El Barça ha perdut  per 3 a 8 el partit de quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei herba contra el Club de Campo. Els blaugrana han estat inferiors durant tot el partit davant d’un Club de Campo molt eficaç de cara porteria. Ara, l’equip d’Oriol Torres lluitarà per la tercera posició.

Primera part de domini madrileny

El partit ha comença molt igualat entre els dos equips. Els madrilenys han estat els primers en marcar amb gol de José Basterra. Tot i això, els blaugrana han tingut algunes ocasions, i Nil Escudé ha empatat el partit

En el segon quart, el Club de Campo s’ha imposat amb un Barça molt dèbil en defensa i gràcies a un parcial de 0 a 3, els madrilenys han pogut marxar al descans amb un 1 a 4 al seu favor.

Miguel Delàs, jugador FC Barcelona hoquei herba

Segona part de bogeria gols

A la represa del partit, els Club de Campo ha fet dos gols seguits que sentenciaven l’enfrontament. Els d’Oriol Torres han pogut retallar distàncies amb un gol de Casper Horn. Malgrat tot, els madrilenys no han patit i finalment l’enfrontament ha acabat amb el resultat final de 3 a 8.