El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala en vèncer el Burela. El partit ha finalitzat amb empat a tres, però els blaugrana s’han imposat a la tanda de penals per 3 a 2.

Resposta blaugrana al cop inicial

El partit ha començat de la pitjor manera per als blaugrana, ja que el Burela s’ha posat per davant al marcador al minut 2 gràcies a un gol de Matamoros. El Barça ha trigat poc a reposar-se del cop i Marcenio ha marcat abans del descans. Ximbinha ha disputat els seus primers minuts com a blaugrana durant la primera part i ha fet l’assistència del primer gol local.

El Burela reviu per forçar la pròrroga

El començament del segon temps ha estat dominat pel Barça, que ha fet dos gols en dos minuts anotats per Sergio Lozano i Ximbinha, que s’ha estrenat com a blaugrana. Tot i que la diferència al marcador semblava definitiva, el Burela ha aconseguit empatar el partit en un tres i no res gràcies a les dianes de Xande i Matamoros. El temps reglamentari ha acabat en empat, que ha donat pas a la pròrroga.

Juanjo dona el bitllet a semifinals

Al temps extra, cap dels dos equips han aconseguit veure porteria i el guanyador s’ha decidit als penals. L’aturada de Juanjo al penal xutat per Renato ha estat clau per al triomf de l’equip blaugrana, que sí que ha estat capaç de transformar els tres penals de la tanda. El Barça accedeix així a les semifinals de la Copa del Rei.