A només una victòria. Així està el Barça CBS d’aconseguir l’ascens a la Lliga femenina. Les blaugrana s’han imposat a l’Alcobendas, equip que optava a la primera posició, per 62 a 56. Si l’equip d’Isaac Fernández guanya la pròxima jornada contra l’Estepona hauran aconseguit l’ascens.

El Barça surt amb nervis

El gran ambient que s’ha viscut al Palau Blaugrana ha fet aparèixer uns nervis inicials a l’equip d’Isaac Fernández. La situació, però, ràpidament s’ha capgirat i les blaugrana han marxat amb un marcador favorable (19-13) al final del primer quart.

En el segon quart, el Barça CBS encara ha estat més encertat de cara a la cistella contrària. Les anotacions de Marta Canella —en els dos primers quarts ha fet 12 punts— ha permès a les blaugrana marxar al descans amb un còmode 35 a 25.

A la segona part, mantenen el ritme

Després del descans, el Barça CBS no ha afluixat i encara ha pogut ampliar més les distàncies. Al final del tercer quart, l’equip blaugrana guanyava per un clar 49 a 38.

Els últims 10 minuts han servit perquè les jugadores del Barça continuessin gaudint del partit i de la festa i finalment s’han acabat imposant per 62 a 56. L’equip té a tocar el somni.