El Barça CBS ha trencat la impressionant ratxa de victòries al pavelló Juan Carlos Navarro. La derrota contra el Casademont Saragossa per 54 a 64 significa la primera a casa des del 29 de febrer del 2020.

Han anat sempre pel darrere

Les blaugrana no s’han sentit mai còmodes davant un Casademont Saragossa molt més intens i que amb aquesta victòria se situa provisionalment líder de la Lliga Endesa F. Les aragoneses, amb la jugadora vallesana Helena Oma molt inspirada (18 punts), han manat sempre al marcador. El primer quart l’han guanyat per 11 a 19 i el segon per 13 a 18. La diferència de 13 punts al final de la primera part (24-37) ha estat insalvable per al Barça.

La remuntada impossible

La cara del Barça havia de ser diferent a la segona part i a l’inici no ha estat així, de fet el Saragossa ha aconseguit el màxim avantatge, 20 punts (29-49). Amb tot perdut i jugant al pavelló Juan Carlos Navarro, les jugadores que entrena Isaac Fernández han tret l’orgull i han anant esgarrapant punts fins arribar a la ratlla dels 10 en contra (41-51). El darrer quart havia de decidir les guanyadores, però el Saragossa ha tancat la defensa i ha impedit la remuntada, tot i que el Barça ha arribat a situar-se a només quatre punts, 50 a 54.

34 partits sense perdre a Sant Feliu de Llobregat

Aquesta derrota tanca la ratxa de 34 partits seguits guanyant a casa, un fet molt complicat de repetir perquè les blaugrana ara juguen a la màxima categoria del bàsquet espanyol, la Lliga Endesa F, i els rivals tenen una gran entitat.

En l’estrena del Barça en aquesta divisió, el balanç fins ara és molt positiu. S’han disputat 13 jornades i les barcelonistes han guanyat vuit partits i n’han perdut cinc, la qual cosa les situa a la quarta posició provisional. Aquest divendres s’han d’acabar de jugar diversos partits de la 13a jornada.