El Barça de bàsquet ha superat el Bembibre lleonès per 65 a 60, en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga femenina, que s’ha jugat al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro. Aquesta ha estat la quarta victòria de les jugadores d’Isaac Fernández en sis partits que han disputat i les situa a la part alta de la classificació. Després de la victòria la setmana passada contra el Kutxabank Araski, les blaugrana tornen a guanyar a casa.

Bon inici de partit de les blaugrana

Sortida intensa de les jugadores d’Isaac Fernández en el primer quart amb una bona defensa i un alt percentatge d’encert en el llançament. Això els ha permès situar-se amb un més nou en el marcador als cinc minuts de joc, 12 a 3. El ritme d’anotació ha baixat a mesura que ha avançat el quart i el Barça s’ha endut el primer període per 16 a 9. L’inici dels següents 10 minuts han estat de molt poc encert per part de tots dos equips. Les blaugrana han anotat per primera vegada en el segon quart, als tres minuts de joc, amb una cistella d’Ainhoa López que ha situat el 18 a 11. Isaac Fernández ha demanat un temps mort, les seves jugadores han reaccionat i han aconseguit la màxima diferència fins aquell moment en el partit, 31 a 19, a dos minuts i mig per al descans. Al final del segon quart el marcador ha estat favorable al Barça CBS per 37 a 24.

Tanquen el partit en el darrer període però amb patiment

Tornant dels vestidors les blaugrana han seguit mantenint la diferència de punts respecte al conjunt lleonès. Amb el marcador 41 a 34, el Bembibre ha gaudit d’una antiesportiva d’Anna Cruz que les lleoneses no han sabut aprofitar. Han errat els dos tirs lliures i en la següent jugada iniciada des de la banda han perdut la pilota, en canvi les blaugrana han estat encertades amb dos atacs seguits per situar el 46 a 34. Al final del tercer quart, l’avantatge del Barça ha estat de 10 punts, 51 a 41. En l’últim període les culers han buscat mantenir la diferència, a cinc minuts per acabar el marcador ha estat de més 11 favorable a les blaugrana, 57 a 46. El joc ja no ha estat fluid amb moltes interrupcions i el Bembibre ha pogut retallar a còpia de tirs lliures. Un parcial de 1 a 7 ha situat les visitants a cinc punts, 58 a 53. Una cistella de Davis ha situat el 60 a 53, que ha estat respost amb un triple per part de Whalen, 60 a 56. Isaac Fernández ha demanat temps mort a un minut i dotze segons. El Bembibre s’ha situat a quatre punts, 62 a 58 després dos tirs lliures d’Helena López. Al final, victòria patida de les blaugrana per 65 a 60.