El Barça CBS ha començat amb bon peu la fase d’ascens a la Lliga Femenina Endesa, la màxima competició estatal, que es disputa a Leganés. Les blaugrana van guanyar el primer partit de la lligueta contra el Celta per 66 a 69 després d’una remuntada històrica en l’últim quart en què van aconseguir un parcial de 15 a 33 per acabar guanyant el partit per tres punts de diferència. Les jugadores d’Isaac Fernández tornen a jugar dissabte i, si guanyen, es classificaran per a les semifinals.

Tres quarts dolents i un darrer èpic

El partit va començar molt igualat i, després del primer quart, el conjunt gallec tenia un avantatge de tres punts, 17 a 14. De mica en mica el Celta va anar ampliant distància en el marcador, un parcial al segon quart de 16 a 10 va situar al descans el Barça nou punts per sota 33 a 24. El tercer quart va seguir amb la mateixa tònica. El Celta va ampliar encara més la diferència i la distància entre els dos equips era de 15 punts, 51 a 36. Semblava impossible que l’equip d’Isaac Fernández aconseguís endur-se el partit, però la baixada anotadora del Celta, i la reacció i encert de les jugadores del Barça ho va fer possible. 36 segons abans d’acabar el Barça es va situar al davant en el marcador amb el 66 a 67. Al final, un parcial de 15 a 33 en el darrer quart va certificar la remuntada blaugrana i la victòria en el primer partit de la fase d’ascens. El segon matx del Barça serà dissabte, 10 d’abril, a les vuit del vespre, contra el Pacisa Alcobendas.