El Barça ha tornat a proclamar-se campió de la Copa del Rei. És la setena Copa de manera consecutiva que aixequen els blaugrana i la 24a en total. Els de Xavi Pascual s’han imposat amb contundència a la final al Benidorm per 40 a 25.

El Barça, molt superior des de l’inici

El Barça segueix dominant amb fermesa l’handbol estatal. Era el gran favorit per fer-se amb la Copa i ha fet bons els pronòstics. Des d’un bon inici ha estat superior als castellonencs, que han intentat sorprendre tàcticament als blaugrana, però la profunditat de banqueta dels de Xavi Pascual, més la qualitat dels jugadors, ha deixat la final més que encarrilada abans del descans. 21 a 12 era el resultat.

Tomás i Entrerríos aixequen la Copa

A la represa el Barça ha evitat qualsevol tipus de sorpresa i ha mantingut la intensitat ha seguit augmentant l’avantatge. Ludovic Fàbrgas, amb vuit gols, i  Aleix Gómez, amb sis, han estat els màxims anotadors blaugrana. Víctor Tomás i Raúl Entrerríos han estat els encarregats d’aixecar la Copa. És un títol especial per als dos, ja que s’acomiaden de l’handbol a final d’aquesta temporada.