Com la temporada passada, el Barça B ha vist com el Prat s’emportava un punt del Johan Cruyff després d’empatar a 0. El filial blaugrana, que té un partit pendent de jugar contra l’Olot, suma quatre punts en dos partits. La victòria dels homes de García Pimienta va ser contra el Nàstic a la primera jornada de Lliga. Solano i Igor han hagut de ser substituïts a la primera part per lesió.

Dos lesionats blaugrana i una ocasió per al Prat

Les coses han començat malament per al filial blaugrana. Al minut 13, Andrés Solano ha hagut de deixar el camp lesionat. Igor Gomes ha entrat en lloc seu. A la mitja hora de partit, l’entrenador i els jugadors del Prat han reclamat una targeta a Ramos Mingo per una falta. L’àrbitre, Daniel David Baiges, ha considerat que ho era, però no ha mostrat una targeta que hauria estat la segona i l’expulsió del defensa blaugrana. El Prat es defensava molt bé i el Barça B seguia perdent homes. Igor, que feia 20 minuts que havia sortit a jugar, s’ha lesionat. García Pimienta s’ha vist obligat a fer dos canvis per lesió a la primera part.

Amb els canvis, el Prat ha fet un pas endavant. I, poc abans del descans, Domi Berlanga ha rematat de cap una centrada des de la banda, però la pilota ha sortit fora i ha tocat el travesser de la porteria d’Iñaki Peña.

Ocasions, però sense gol

A la segona part, el Prat ha tingut una gran oportunitat. Als cinc minuts, un mal control d’Oriol Busquets ha estat a punt d’aprofitar-lo Pablo Ufano que no ha pogut definir als metres finals. El Barça B tenia el control, però amb poques ocasions. Una de les més clares l’ha tinguda Konrad de la Fuente al minut 62, però el seu xut l’ha rebutjat amb el peu Carlos Craviotto, a córner.

El Prat sortia al contraatac. I en un d’aquests, Putxi ha arribat a la frontal de l’àrea, però el seu xut creuat l’ha desviat Iñaki Peña amb la punta dels dits. El Barça ha seguit buscant el gol, de jugada o de falta. En una d’aquestes, Matheus Pereira ha fet lluir Craviotto. El porter del Prat encara ha estat millor al minut 82. Craviotto ha aturat una rematada d’Hiroki Abe que hauria significat l’1 a 0. I quan no era Craviotto, ha estat el pal el que ha rebutjat un gol gairebé fet de Konrad.