El Barça ha signat un gran partit davant el Llagostera. El conjunt blaugrana ha començat amb un marcador advers de 0 a 2 però s’ha refet i ha aconseguit capgirar el resultat i endur-se la victòria final per 4 a 2. Els golejadors blaugrana han estat Rei Manaj, Konrad, Lucas de Vega i Àlex Collado. Amb aquesta victòria el Barça B és tercer a la classificació, en posicions de play-off d’ascens.

Efectivitat màxima del Llagostera

El partit ha començat de la pitjor manera per al Barça B. Al quart d’hora, Balde s’ha lesionat i s’ha hagut de retirar del terreny de joc. Roger Riera l’ha substituït. Tot seguit, nou cop per al conjunt blaugrana. El Llagostera s’ha avançat amb un gol de Sergio Cortés des del punt de penal. El Barça ha reaccionat i ha disposat d’una bona ocasió, de la mà de Collado, però Marcos ha refusat el seu xut amb una bona aturada. Però un Llagostera molt efectiu s’ha trobat novament amb un gol. Gil Muntadas ha fet el segon amb un xut des de fora de l’àrea. A les acaballes de la primera part, Rei Manaj ha retallat distàncies amb una gran acció individual dins l’àrea. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al final dels primers 45 minuts.

Gran remuntada blaugrana

A la represa, els blaugrana han sortit molt endollats i han capgirat el marcador en 10 minuts. Al minut 48, Konrad ha empatat el duel amb un xut creuat que ha entrat per l’escaire (2-2). Tot seguit, al minut 57, Lucas de Vega ha culminat la remuntada amb un xut ras, que no ha pogut aturar el porter Marcos. Amb el 3 a 2, el Llagostera ha quedat estabornit i això ho ha aprofitat el Barça per ampliar distàncies. Àlex Collado ha marcat el quart gol en una jugada individual espectacular. El futbolista s’ha desfet dels defensors i ha definit a la perfecció, lluny de l’abast de Marcos. Amb aquest, ja són sis els gols de Collado a la lliga.

@FCBarcelonaB

El Barça ha seguit en mode piconadora buscant amb insistència la porteria del Llagostera. Amb el pas dels minuts, el partit ha entrat en una fase de contenció i els blaugrana han mantingut el resultat favorable amb intel·ligència i han signat un important triomf davant el Llagostera. Amb aquest resultat, els de Garcia Pimienta són tercers, en posicions de play-off d’ascens.