El Barça B s’ha imposat per la mínima al Llagostera, per 3 a 2, i es col·loca segona a la classificació. Dos gols en els últims 10 minuts de partit, de Cuenca i Ilaix Moriba, han donat el triomf als blaugrana.

Monchu obre el marcador

El partit ha començat de la millor manera possible per als jugadors de Garcia Pimienta. En el minut 3 Monchu ha avançat el Barça B. El gol ha animat els barcelonins, que han disposat de diverses ocasions per ampliar el marcador, però n0 les han sabut materialitzar i s’ha arribat al descans amb l’1 a 0.

El Barça B capgira el marcador en els últims minuts

A la represa, el Llagostera ha capgirat el marcador. Sergio Cortés ha empatat de penal i Magallán ha fet l’1 a 2 amb un xut de rosca. El Barça ha encaixat el cop i ha buscat sumar algun punt i la insistència ha tingut premi. Cuenca ha fet el 2 a 2 en el minut 82 i ja en el 86 Ilaix Moriba, que ha marcat el seu primer gol amb el filial, ha aconseguit el definitiu 3 a 2.

Amb aquesta victòria el Barça B és segon a la classificació empatat a 49 punts amb el Sabadell i el Cornellà i a només un punt del líder, el Castelló.