El Barça B ha perdut al Miniestadi davant l’Hèrcules per 0 a 2. Els gols dels alacantins, que han estat superiors, han estat a la primera part.

L’Hèrcules marca diferències

El Barça B a la primera part ha tingut molt més el control de la pilota amb llargues possessions. Aquestes, però, han estat inofensives per un Hèrcules molt ben col·locat. Els culers, a més, han estat bastant imprecisos al mig del camp i això l’Hèrcules ho ha aprofitat per sortir a la contra. Els gols han arribat en dos minuts fatídics per al Barça. El primer xut creuat de Juanjo Nieto ajustat al pal al minut 17. I al 19 en un córner Miranda s’ha fet en pròpia porta el 0 a 2. Després el Barça ho ha intentat amb un parell de xuts llunyans de Collado i Monchu però han sortit per sobre del travesser.

El Barça B no reacciona

En la segona meitat l’Hèrcules ha sortit més endollat i han fet treballar de valent Iñaki Peña. En el minut 53 ha fet una doble aturada magistral. Tres minuts més tard ha aturat un un contra un a Carlos Martínez. En el 65 ha estat Benja qui ho ha intentat però ha topat altre cop amb Peña. A partir d’aquí ha estat un monòleg dels visitants, a excepció de dues ocasions malbaratades pel davanter blaugrana Gabriel quan estava sol davant el porter.