El Barça B suma els tres punts al camp del líder de Segona B, gràcies a un golàs de falta de Monchu. El filial groguet es va mostrar molt superior durant gran part del matx, però els de Garcia Pimienta a través de competir han aconseguit la victòria en un partit molt complicat on la qualitat individual dels blaugrana finalment s’ha imposat davant el Vila-real B. D’aquesta manera el filial culer trenca una mala ratxa de tres de partits sense guanyar.

El líder es va fer notar

En la primera part, els nois de Garcia Pimienta han estat intimidats pel domini del líder del Grup III de la Segona Divisió B, el Vila-real B s’ha mostrat dominador del joc i, a més a més, ha trobat profunditat en les seves jugades d’atac. Un dels més destacats dels blaugrana ha estat Iñaki Peña, que amb un peu prodigiós en una ocasió de Daniel Villa ha mantingut la porteria a zero abans del descans. En atac, el Barça B ha arribat a marcar un gol, que finalment ha estat anul·lat per falta de Monchu que habilitava al central Araújo.

Monchu al rescat

L’inici de la segona part ha estat molt similar als primers 45 minuts: un Barça incòmode, amb un Vila-real una mica més dominador. Tot ha canviat amb l’entrada de Riqui Puig en el minut 70 de partit, i de Collado, que també era suplent, ja que els dos han aportat una mica més de possessió a l’equip per competir millor el matx. En el minut 76, un cop perfecte de llançament de falta de Monchu des de la frontal ha trencat la igualtat en el marcador fent el 1-0 final.