Betis B Barça B

El Barça B ha guanyat al camp del Betis per 1 a 2. Tots els gols han arribat a la primera part i els golejadors blaugrana han estat Ferran Jutglà i Fabio Blanco. A la represa els sevillans han dominat, però els de Sergi Barjuan han pogut resistir.

El Barça B marxa al descans guanyant

Ander Astralaga recordarà el partit contra el Betis Deportivo. El porter del Barça juvenil ha debutat amb el filial blaugrana. Els sevillans han començat dominant i ràpidament han generat perill. Primer amb un xut de Moha al pal i després amb una pilota que no ha sabut rematar Raúl. Però ha estat el Barça B qui ha marcat. En la primera aproximació dels de Sergi Barjuan, Ferran Jutglà ha fet el 0 a 1 al quart d’hora de joc. El filial blaugrana ha passat a controlar el ritme del partit i Jutglà hauria pogut marcar el segon, però el seu xut ha sortit desviat per ben poc. I pocs minuts després, en el 28, ha estat el Betis qui ha empatat gràcies a Moha. A partir d’aquí els bètics s’han sentit més còmodes al camp i han creat oportunitats per fer el segon, però qui ha fet el segon ha estat el Barça B. En el minut 43 Fabio Blanco ha signat l’1 a 2.

El Betis domina i el Barça resisteix

La segona part ha començat amb una clara ocasió per a Ferran Jutglà, però la rematada del davanter blaugrana ha sortit desviada per poc. El Betis, però, ha pres control del partit i ha tancat els de Sergi Barjuan a l’àrea, que no han pogut aconseguir la possessió de la pilota. Els sevillans han mogut la pilota de banda a banda del camp, però no han trobat els espais a la defensa del Barça B. A la mitja hora de joc, un xut des de la frontal de l’àrea de Raúl ha obligat Astralaga ha rebutjar a córner. El Betis ha buscat l’empat i el filial blaugrana ha jugat amb foc, però finalment ha aconseguit la victòria