El Barça B ha guanyat per 2-0 a l’Ejea a la jornada 22 de la Segona Divisió B. Amb els 3 punts sumats, els culers se situen a la segona posició amb 38 punts. El filial blaugrana continua sense conèixer la derrota a l’estadi Johan Cruyff, on suma 8 victòries -6 consecutives- i 4 empats en els 12 partits que ha disputat a casa. Amb aquest triomf, el Barça ha aconseguit imposar-se per primer cop a l’Ejea, que havia guanyat els tres darrers -i únics- enfrontaments.

Monchu obre la llauna des del punt de penal

El Barça ha començat el partit controlant el joc des de l’inici. El primer avís dels de García Pimienta ha arribat al primer minut amb un xut llunyà de Jandro que ha marxat desviat. L’equip aragonès ha tingut una bona ocasió dos minuts després, amb un remat de Ramón que no ha anat a porteria. L’Ejea ha fet una pressió alta a la sortida de pilota del Barça. Amb el pas dels minuts, el Barça ha aconseguit situar-se a camp contrari i l’Ejea s’ha tancat buscant les seves ocasions a la contra. El Barça ha tingut dificultats per trobar espais a la zona central de l’atac i ha buscat fer mal als visitants per fora. Monchu i Rei Manaj, que ha debutat avui, han tingut dos xuts perillosos, però no han anat a porteria.

L’Ejea ha tingut una gran oportunitat d’avançar-se al minut 20, amb un remat des de l’interior de l’àrea que ha blocat la defensa blaugrana. Ja al minut 28, el japonès Hiroki Abe ha enviat un centre xut al travesser després d’una bona jugada individual. El primer gol del partit ha arribat ha sigut local. El porter de l’Ejea, Jon, ha comès un penal al refusar malament amb el peu una pilota dins de l’àrea i impactar a Hiroki Abe. Monchu ha transformat el penal i el Barça s’ha avançat al marcador al minut 35. Amb aquest gol, el capità blaugrana en suma 7 a la lliga.

Kike Saverio sentència el partit des de fora de l’àrea

L’Ejea ha millorat a l’inici de la represa. Els de García Pimienta han vist com els aragonesos han tingut més presència ofensiva i han els han disputat la possessió. Les primeres ocasions de la segona meitat han sigut visitants. El Barça no ha xutat a porteria fins el minut 62, després d’una jugada individual de Kike Saverio que ell mateix ha finalitzat. Jon ha aturat la pilota sense problemes. El porter blaugrana Carevic ha fet una gran aturada al següent minut de partit, després d’un xut molt col·locat de l’Ejea des de la frontal.

El Barça ha aconseguit fer-se amb el control del partit i ha aconseguit augmentar la distància. Kike Saverio ha perforat la porteria aragonesa amb un gran xut des de la frontal de l’àrea al minut 70. L’Ejea ha pres riscos buscant escurçar distàncies i els blaugranes han disposat de diversos contracops perillosos. Finalment, el marcador no s’ha mogut i el Barça ha guanyat per 2 gols a 0.