El filial blaugrana ha superat el Badalona per 4 a 0 al partit número 50 que s’ha disputat a l’estadi Johan Cruyff. El duel l’han decidit un gol de Roger en pròpia porteria i les dianes de Collado (2) i Rei Manaj. Aquest triomf serveix a l’equip de García Pimienta per situar-se segon classificat a només un punt del líder, el Nàstic de Tarragona. A més, el Barça B s’allunya quatre punts de la zona de play-off de descens.

Una arrencada molt animada

El partit ha començat de la millor manera per als blaugrana. Collado ha provat sort amb un xut creuat que ha enviat a córner Álex. Quan s’ha fet efectiu el servei de cantonada, el Barça B s’ha avançat amb un pèl de fortuna quan a Roger ha introduït la pilota dins la seva pròpia porteria després que rebotés al seu peu. Ilaix Moriba ha fet una gran passada d’esperó a de Vega després d’una gran jugada col·lectiva. Però el jugador culer no ha aconseguit superar Àlex.

Tot seguit, el Badalona ha pogut empatar quan Néstor ha rebut una centrada dins l’àrea, però Tenas ha intervingut per impedir el gol. Abans del descans, l’entrenador visitant Manolo González, ha estat expulsat per protestar una acció en què un dels seus jugadors ha vist la targeta groga.

@FCBarcelonaB

Collado sentència el partit

El Badalona ha tornat del descans amb intencions clares de remuntar. Els visitants han dominat la possessió els primers minuts del segon temps però no han aconseguit crear cap ocasió de perill. A mesura que han avançat els minuts, el Barça B ha guanyat presència a camp rival. Al minut 68, Rei Manaj ha rebut una passada en profunditat i ha servit en safata el gol a Collado.

Al tram final, el porter local, Àlex, ha estat expulsat per una dura entrada sobre Rei Manaj. La inferioritat numèrica visitant ha permès als blaugrana tenir uns darrers minuts de partit molt plàcids. Abans d’acabar Josep Jaume ha comès un penal a favor del Barça B i ha vist la vermella directa. Rei Manaj ha estat l’encarregat de fer el 3 a 0. En l’última jugada del partit, Collado ha signat el seu doblet amb un gol olímpic, directe des del servei de cantonada, i ha establert el definitiu 4 a 0.