El Barça B ha guanyat l’Atlètic Llevant per 3-2 al Miniestadi amb gols de Mújica, Carles Pérez i Merveil, en un partit complicat i amb alternances al marcador. Amb aquest marcador, els de García Pimienta han aconseguit un triomf molt important de cara a continuar tenint opcions de disputar el play-off d’ascens a Segona A.

Primera part, de bogeria

La primera meitat ha començat amb un gol del Barça B, obra de Rafa Mújica al primer minut de partit, després d’aprofitar una errada del porter visitant. Tot i el sotrac inicial, el filial del Llevant ha aconseguit capgirar el marcador gràcies als gols de Joan i Cantero. El partit ha baixat de ritme coincidint amb la lesió que ha patit Picón, el porter granota. Abans del descans, Carles Pérez ha empatat el partit amb un gran gol, de jugada individual. El marcador al descans era d’empat a 2.

Barça B Atlètic Llevant Mújica

L’Atlètic Llevant cau a la segona

La segona part ha estat molt més tranquil·la, amb un Barça B molt dominador, però que no ha gaudit de grans ocasions de gol. A mesura que el temps ha avançat, el filial blaugrana ha intensificat el domini fins que a falta de deu minuts, Merveil, que tot just havia entrat al camp, ha fet el gol de la victòria pels locals.  Amb l’avantatge culer, els valencians han buscat el gol de l’empat definitiu, però la defensa blaugrana s’ha mostrat inexpugnable.

Més aprop del play-off

Després d’aquesta victòria clau, els de García Pimienta sumen 49 punts i se situa a només dos de les posicions de play-off d’ascens a Segona Divisió A, quan queden 5 partits per acabar la Lliga regular.