barça b kahoot

Van passant els dies i les setmanes i continuem, la gran majoria, amb el confinament a casa a causa del coronavirus. De fet, els jugadors del Barça B ja fa sis setmanes, 40 dies, que estan amb la dinàmica d’entrenaments aturada, tot i que l’activitat física dels futbolistes ha passat de la gespa als seus domicilis.

Un Kahoot! per cohesionar el grup

Els jugadors estan acostumats a compartir moltes hores, però ara això ha canviat. El cos tècnic del filial manté un contacte individualitzat i diari per mantenir el to físic, però aquest dimecres ha decidit fer una activitat de cohesió de grup. Els tècnics han convocat la plantilla telemàticament per fer una competició de Kahoot! amb múltiples preguntes per passar una estona distrets i divertits. Jandro Orellana ha estat el guanyador d’aquest campionat virtual.

Mentrestant el Barça B espera la decisió de les autoritats per saber si la competició es reprendrà o no. Sobre la taula hi ha diverses propostes, però mentre no es concretin els jugadors hauran de seguir amb la rutina de les últimes setmanes: entrenar-se a casa.