El Barça ha golejat l’Ayat (1-7) en la segona jornada de la Main Round de la Champions de futbol sala i s’ha classificat com a primer de grup per a la següent ronda, coneguda com a Elite Round. Amb aquest triomf, els blaugrana sumen sis punts, després del triomf d’aquest dimarts contra el Tiumén. La victòria dels russos contra el Vytis lituà ha permès que els blaugrana acabin primers de grup. Per tant, el matx d’aquest dijous contra el conjunt teòricament més fluix del grup, el Vytis és intranscendent.

L’Ayat, un equip rocós

Tot i el resultat favorable per al conjunt d’Andreu Plaza, l’Ayat s’ha mostrat com un rival complicat a l’inici de l’enfrontament. Adolfo ha aconseguit fer el 0 a 1 en el minut 5 de partit que ha permès els blaugrana jugar amb més tranquil·litat. No ha estat fins al minut 11 quan Daniel ha tornat a superar la porteria del conjunt del Kazakhstan. Joselito i Daniel, un altre cop, han aconseguit que al descans s’arribés amb un contundent 0 a 4 que deixava l’enfrontament sentenciat.

Barça Ayat Champions 2019 Daniel
@FCBarcelona

Segona meitat amb canvis

A la segona meitat, Andreu Plaza ha aprofitat per donar minuts a tots els jugadors barcelonistes. Daniel ha fet en el minut 28 el 0 a 5, el que ha significat el triplet per al blaugrana. Aprofitant que el conjunt kazakh jugava amb porter jugador, Dídac, ha fet el 0 a 6 i Adolfo ha marcat el 0 a 7. Quan només quedaven 27 segons per acabar el matx, Ryndin  ha fet el gol de l’honor de l’Ayat.