Estanis Pedrola

El Barça Atlètic ha superat el Badalona per 0 a 2 i s’ha classificat per a la tercera ronda de la Copa Catalunya. Estanis Pedrola ha estat el gran protagonista del partit, ja que ha marcat els dos gols dels blaugrana. Ara l’equip de Rafa Márquez s’enfrontarà al San Cristóbal en la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya.

El Barça Atlètic domina àmpliament

El Barça Atlètic ha començat el partit de la millor manera possible, ja que en el minut 7 Estanis Pedrola ha fet el 0 a 1. A partir d’aquí, els blaugrana han dominat àmpliament i han disposat de diverses ocasions per marcar el segon, però no han acabat d’estar fins a la rematada. Ilias i Txus Alba han fregat el segon.

Estanis Pedrola signa un doblet

A la represa, el badalonins han intentat reaccionar i s’han apropat a la porteria d’Arnau Tenas, però ha estat un miratge, ja que abans del quart d’hora de la segona part, el Barça Atlètic ha sentenciat l’eliminatòria. Ha tornat a ser Estanis Pedrola que la temporada passada va debutar amb el primer equip, qui també ha fet el 0 a 2. Amb aquest marcador els blaugrana han viscut tranquils fins al xiulet final.