Barça Athletic Primera Divisió 2020 Messi
@FCBarcelona

El Barça ha sumat un nou triomf en un partit marcat un altre cop per la manca de profunditat. Els de Quique Setién s’han desfet de l’Athletic de Bilbao per 1 a 0 gràcies a un gol d’Ivan Rakitic. Amb aquesta victòria, els blaugrana tornen al lideratge de la Lliga i pressionen el Madrid, que juga aquest dimecres contra el Mallorca.

Dues novetats de Setién

Després de l’empat a zero contra el Sevilla, Quique Setién ha optat per fer pocs canvis a l’onze titular. Antoine Griezmann per Braithwaite i Arthur en el lloc de Rakitic han estat les novetats. Per tant, ha tornat el trident atacant format per Messi, Suárez i Griezmann, que no ha donat el fruit desitjat. Els jugadors han sortit amb una samarreta en suport a Juan Carlos Unzué, que va comunicar fa uns dies que té ELA.

Un Athletic valent

Per començar, l’Athletic ha sortit amb ambició, i una centrada xut a punt ha estat de sorprendre Ter Stegen. Tot i això, el domini ha tingut més la pilota, i un xut perillós de Sergio Busquets l’ha refusat Yeray. Un Yeray que ha tingut, de ben segur, la millor oportunitat en una rematada de cap que ha marxat per sobre el travesser. El partit ha entrat en una dinàmica amb els bilbaïns pressionant molt a dalt i sortint al contraatac i un Barça que buscava amb insistència i cert perill el gol. Ara bé, els barcelonistes han tingut les mateixes carències que durant bona part de la temporada, la manca de profunditat. Cal destacar que Sergio Busquets ha vist la cinquena targeta groga, fet que li farà perdre’s el partit de dissabte a Balaídos contra el Celta.

Barça Athletic Bilbao Primera Divisió 2020 Busquets

Gol salvador de Rakitic

L’espessor s’ha mantingut durant els primers minuts de la represa i per aquest motiu Quique Setién ha volgut sacsejar el partit fent entrar Riqui Puig per Arthur, Rakitic per Busquets i Ansu Fati en el lloc de Griezmann, que minuts abans havia tingut la millor ocasió dels blaugrana. Un dels que ha sortit a la segona meitat, Ivan Rakitic, ha estat l’autor del gol que trencava la igualat. Era el minut 71 i suposava el primer del croat en tota la temporada. Rakitic no marcava des del 6 de març del 2019 amb una victòria al Bernabéu (0-1).