El Barcelona de vòlei ha guanyat el CV Alcobendas en el segon partit del play-off que es fan per determinar les finalistes de l’equip campió de la Lliga Iberdrola.

Un partit determinant

Les blaugrana han començat més relaxades. D’altra banda, les d’Alcobendas han estat més fortes i això ha fet que hagin aconseguit guanyar el primer set per un 24-25. Aquest resultat ha fet que les barcelonines s’imposessin durant tota la resta del partit. Un Barça molt superior ha guanyat els tres sets següents, amb una defensa i una estratègia imparables. Un 25 a 20 i un 25 a 18 han estat claus per a la victòria de l’equip barceloní. En l’últim, les d’Hugo Gotuzzo han lluitat i han sentenciat el partit amb un parcial de 25 a 14.

Barça CVB - Alcobendas (vòlei femení)

Amb aquesta victòria el primer equip del Barça Club de Voleibol Femení ha superat amb èxit els dos primers encreuaments amb l’Alcobendas de Madrid, i el millor de cinc trobades aconseguirà l’accés per a la final, en què es determinarà el campió de la Lliga Iberdrola. Dissabte, 13 d’abril, jugaran el tercer partit contra les madrilenyes i, si guanyen, aniran directament a la final. En cas de derrota, les d’Hugo Gotuzzo encara tindrien dues oportunitats més per a classificar-se.

A la fase regular, les blaugrana van acabar segones per darrera del Logronyo. En tercera posició va acabar l’Alcobendas, mentre que les jugadores del La Laguna van ser quartes.