@FCBHandbol

El Barça d’handbol ha aconseguit el bitllet per a la final de la Copa del Rei en vèncer l’Ademar de Lleó per 34 a 23. Els blaugrana buscaran el setè títol consecutiu aquest diumenge davant el Benidorm.

El Barça domina des del principi

Els blaugrana han agafat les regnes del partit des del primer moment. La distància no ha deixat d’augmentar a favor dels blaugrana amb el pas dels minuts. De fet, tal ha estat la superioritat del conjunt de Xavi Pascual que tot i canviar els sis jugadors de camp no s’ha notat la diferència sobre la pista, ni pel que fa al nivell ni a la intensitat. Amb Víctor Tomàs i Entrerríos sobre la pista, els blaugrana han arribat al descans amb un avantatge de nou gols per als blaugrana (20-11).

Els blaugrana no donen lloc a la sorpresa

L’equip de Xavi Pascual ha superat els 10 gols de diferència només començar la segona meitat. Amb la semifinal ja gairebé sentenciada, la intensitat ha afluixat i han entrat a la pista jugadors que normalment no disposen de tants minuts. Tot i les rotacions, els blaugrana han segellat el triomf per 34 a 23 i el proper diumenge, 8 de març, buscaran la setena Copa del Rei consecutiva. Per fer-ho, hauran de superar el Benidorm.