Barça handbol

Una Copa del Rei més per al Barça d’handbol. I ja són 25. Probablement no sigui una notícia gaire destacada perquè el conjunt blaugrana ens té molt acostumats a sumar títols. Fins i tot a fer-ho de forma consecutiva. En aquest cas és la vuitena. Potser quan algú miri amb retrospectiva el que està fent aquest equip quedarà com un dels millors de la història.

La vuitena de consecutiva

Sumar títols de forma consecutiva no és a l’abast de gaires equips perquè vol dir que domines de forma clara i contundent una competició. I la Copa del Rei no sempre és el lloc ideal pel format que té. Pocs dies de competició i molta tensió. Però el Barça hi està acostumat i aquest diumenge ho ha demostrat superant l’Ademar Lleó per 27 a 35.

Un Barça superior

Sense treure mèrit a l’Ademar Lleó, un equip molt combatiu, quan els de Xavi Pascual han volgut posar-se les piles han sentenciat. I ho han volgut fer ben aviat. El partit s’ha mantingut igualat menys de 15 minuts. Després d’un 5 a 6 que podia presagiar una certa emoció, el Barça ha reiterat el domini amb un parcial d’1 gol a 6 que ha deixat encarrilat el matx. A la mitja part, 13 a 20 a favor dels blaugrana.

A la represa ha continuat el domini dels de Xavi Pascual, que no han donat cap tipus d’opció a l’Ademar Lleó. De fet, la diferència de gols ha anat augmentant a mesura que passaven els minuts. Ha arribat fins als 10 gols. En el tram final del partit i amb la final més que sentenciada, el Barça ha donat espectacle.