Champions handbol
@FCBhandbol

El Barça s’ha classificat per a la final de la Copa Asobal, després de guanyar l’Ademar de Lleó per 39 a 30. Els blaugrana, d’aquesta manera, aspiraran aquest diumenge a guanyar la seva novena Copa Asobal consecutiva.

El Barça domina des del principi

Els blaugrana han sortit dominant des de l’inici, de fet, l’avantatge en el marcador mai no l’ha perdut. Un parcial de 5 a 1 ha deixat clar que els de Xavi Pascual volien encarrilar la victòria des del primer minuts. L’Ademar, però ha plantat cara i durant la primera part no li ha perdut mai la cara al partit. A la mitja part el Barça dominava per 5, 22 a 17.

Un parcial de 0 a 2 ha col·locat els lleonesos a només 3 gols, però els blaugrana han reaccionat i s’han tornat a escapar en el marcador. Les distàncies s’han anat aixemplant i els de Manolo Cadenas no han pogut fer res davant l’allau de joc ofensiu del Barcelona. Al final 39 a 30. Dika Mem, Fabregas i Cindric amb 6 gols cadascun han estat els màxims golejadors blaugrana.

El Barça optarà aquest diumenge al quart títol de la temporada, després de guanyar la Supercopa d’Espanya i de Catalunya i e Mundial de Clubs. Els blaugrana si guanyen la Copa Asobal seria la novena consecutiva que aixequen i la trentena de la secció.