Els jugadors i entrenadros del Barça han decidit suspendre tots els entrenaments fins a nova ordre. La plantilla ha pres la decisió d’aturar l’activitat esportiva després de rebre les recomanacions sanitàries dels responsables mèdics de club.

L’activitat la faran a casa

El primer equip del Barça estava pendent de la decisió de la UEFA de la suspensió del partit del pròxim dimecres, 18 de març, contra el Nàpols corresponent a la tornada de vuitens de final de la Champions League. Un cop confirmat que el màxim organisme europeu suspenia les competicions, els jugadors i tècnics ha decidit suspendre els entrenaments a la ciutat esportiva Joan Gamper fins a nova ordre.
En un comunicat fet pel club, el primer equip suspèn tota l’activitat “davant la situació sanitària i atenent les recomanacions dels responsables mèdics del FC Barcelona. Aquesta decisió ha estat presa després de la reunió que han mantingut la plantilla amb el president Josep Maria Bartomeu, el doctor Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona i cap de salut laboral del FC Barcelona, i el doctor Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic”.
Doctor Trilla i jugadors aturen activitat
@FCBarcelona_cat
Un cop informats de la situació s’ha decidit que els jugadors segueixin en el seu domicili un treball físic personalitzat i específic, que serà supervisat pels preparadors físics del Barça en els pròxims dies.

Les valoracions d’Antoni Trilla

El doctor Antoni Trilla, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Clínic ha estat un dels responsables de comunicar als jugadors i tècnics quines són les mesures preventives que cal aplicar i han aconsellat als jugadors què cal fer en els pròxims dies. Trilla considera que “la plantilla ha entès el missatge ja que ells són responsables i actuaran com a ciutadans responsables. Són decisions complexes, però el que hem decidit és el més prudent.”