Barça, campio Copa Rei handbol
@FCBHandbol

El Barça s’ha proclamat campió de la Copa del Rei d’handbol, després de guanyar a la final el Granollers per 30 a 26. Aquesta és la novena Copa que aixequen els blaugrana de manera consecutiva i la 26a del palmarès de la secció.

Primera part per al Granollers

El Granollers ha començat el partit amb un parcial de 0 a 2. Un marcador que els blaugrana han igualat a l’equador de la primera part (7-7) amb un Timothey N’Guessan inspiradíssim, ja que ha estat l’autor de quatre dels primers set gols del Barça. El Granollers, amb un Rangel Luan molt encertat sota el pals i Pol Valera amb tres gols, ha tornat a obrir una escletxa en el marcador i ha posat l’11 a 15 al descans.

El Barça reacciona a la represa

A la segona part, l’equip de Carlos Ortega ha pogut igualar el partit (18-18) quan s’havien disputat 10 minuts de la represa. Amb la igualada, els blaugrana han aconseguit posar-se per davant en el marcador i a poc a poc han anat agafant avantatge, que ha arribat fins als cinc gols. De totes maneres, els vallesans no s’han rendit i han arribat amb opcions al tram final del partit. El Barça, però, ha resistit i ha acabat guanyant per 30 a 26.